Akcija
Muskat-zuti-Muscato-yellow-075l-obitelj-Cmrecnjak-Medimurje-100-natural-Adria-Klik_Webshop-ducan-eko-croatia-prozvod-info-backside-ink

Muškat Žuti 0,75l Cmrečnjak

59.98 kn (~ 7,91 €)

  • Muškat Žuti 0,75l
  • VInarija Cmrečnjak
  • Međimurje – Štrigova
Količina
Kategorije: , Oznake: , ,

Muškat Žuti, riječ je o najstarijoj poznatoj porodici vinskih loza koja svoje porijeklo vuče još iz doba antike.Tipične arome muškata su uvijek jasne i naglašene.
Okus je najčešće naizmjenično slatkasto kiselkasta igra što ovo vino čini jedinstvenim, te unisex izborom za svaku prigodu.

Obitelj Cmrečnjak njeguje dugogodišnju tradiciju vinogradarstva i podrumarstva. Prvi obiteljski podrum datira još iz davne 1884. godine, a danas je u njemu smještenja obiteljska arhiva.
Opsežnijom i tržišno usmjernom proizvodnjom vina obitelj se bavi od početka 1970-ih godina, kada su na dva hektara zasađene sorte graševine i pušipela (šipon, moslavac).
Stalnim unapređivanjem proizvodnje i dobivanjem certifikata o geografskom podrijertlu 1992. godine, stekli su se preduvjeti za ozbiljniji iskorak na tržište. Te je godine plasirana i od potrošača odlično prihvaćena prva buteljirana graševina s etiketom “Cmrečnjak”.

Osim sudu tržišta, dostignuća ozbiljnog vinarstva podvrgavaju se i sudu i ocjenama struke,
te je obitelj Cmrečnjak od 1993. godine do sada redovito sudjelovala na brojnim domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima, osvojivši zavidnu kolekciju medalja i priznanja.

 

Alkoholi

10,8%

Lokalitet

Međimurje Štrigova

Ocjene proizvoda
0
0 ocjena
5 Ocjena
0%
4 Ocjena
0%
3 Ocjena
0%
2 Ocjena
0%
1 Ocjena
0%
Ocjene proizvoda

Ovaj proizvod još nije ocijenjen!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

0

TOP